10 facts της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague



Η 4η αγωνιστική της SuperLeague ολοκληρώθηκε και κρατήσαμε 10 facts από αυτά που είδαμε.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη


  1. Παρότι συχνά γκρινιάζουμε για το θέαμα στα ελληνικά γήπεδα, κανένα παιχνίδι της 4ης αγωνιστική δεν τελείωσε χωρίς γκολ. Συνολικά σημειώθηκαν 18 τέρματα σε 8 αγώνες κάτι που σημαίνει 2,25 γκολ ανά αγώνα.
  2. Παρ’ ότι τρεις ομάδες έχουν καταφέρει το 4/4 ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 10 και ο Παναθηναϊκός 6, παρότι όλοι τους μετρούν μόνο νίκες.
  3. Μετά την ισοπαλία της Λαμίας απέναντι στον Παναιτωλικό, μόνο ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει κανέναν βαθμό και αυτό τον κάνει μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό.
  4. Το πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε ομαλά χωρίς να γίνει το παραμικρό και μάλιστα σε μια κατάμεστη Τούμπα. Πολύ σημαντικό στοιχείο αν θυμηθούμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι της περασμένης σεζόν κρίθηκε το πρωτάθλημα και μάλιστα για μη αγωνιστικούς λόγους.
  5. Ο Ατρόμητος παραμένει αποτελεσματικός και χωρίς τον Ουάρντα. Μπορεί η εικόνα των Περιστεριοτών να μην είναι τόσο εντυπωσιακή φέτος αλλά η ομάδα του Κάναντι είναι άκρως αποτελεσματική έχοντας 3 νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής.
  6. Παιχνίδια όπως το Παναιτωλικός-Λαμία μπορούν να είναι συναρπαστικά! Ανατροπές, πολλά γκολ, χαμένα πέναλτι, ακυρωθέν γκολ και εν τέλη 2-2.
  7. Ο Μαστούρ δεν είναι πλέον το παιδί θαύμα για το οποίο «σφάζονταν» οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παραμένει, ωστόσο, 20 ετών και αν ξανακάνει αυτά που κάποτε μας έδειξε τότε όλοι θα βλέπουμε τους αγώνες της Λαμίας.
  8. Ο Άρης τελικά είναι… θνητός και πλέον όχι αήττητος.
  9. Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα.
  10. Το VAR είναι άκρως απαραίτητο!!!


Σχόλια