Πήρε αυτό που ήθελε και ... συνεχίζει το σερί του

Στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτής, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε της Λάρισας με 2-0 δείχνοντας έτσι πως μπορεί δίχως να εντυπωσιάζει με το παιχνίδι του, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Του Θεόφιλου Μαυρουδή

Με 4-3-3 αποφάσισε να παρατάξει την αρχική του ενδεκάδα ο Νταμίρ Κάναντι για τους "Περιστεριώτες" ενώ με 3-5-2 ξεκίνησε την ομάδα των "Βυσσινί" ο Έλληνας τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου.

Με χαμηλό τέμπο ξεκίνησε το παιχνίδι στο Περιστέρι με την πρώτη ευκαιρία να σημειώνεται στο 11' όταν ο Γιαννούλης από τα αριστερά πάσαρε με ωραίο τρόπο στον Κουλούρη αλλά το πλασέ του Έλληνα επιθετικού των γηπεδούχων πέρασε εκτός εστίας των "Βυσσινί". Ο Ατρόμητος συνέχισε την επιθετική του ροή στο ματς απειλώντας ξανά στο 18' όταν ο Ουγγράι επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ από τον άξονα με τον Κρίστινσον να αποκρούει την μπάλα και στην επαναφορά, ο Κουλούρης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο γηπεδούχος Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς με την Λάρισα να μην καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπάλατς Μέγιερι αλλά το 0-0 ήταν αυτό που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου.

Ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη στιγμή των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι σημειώθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο 47' ο Λεοζινιο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή των "Περιστεριωτών" με το σουτ του όμως να κοντράρει στον Μάντσον ο οποίος και έστειλε την τελευταία στιγμή την μπάλα σε κόρνερ.

Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να παίρνουν χώρο στο γήπεδο, ήρθε το 1-0 στο 54' όταν μετά από ολιγωρία στην περιοχή της Λάρισας, ο Μπρούνο ήταν την κατάλληλη στιγμή στην σωστή θέση και με κοντινή προβολή (μετά την αρχική κεφαλιά που πήρε από τους αμυντικούς των "Βυσσινί), άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 70' οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν καθώς ο Χούμπτσεφ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Βρέσκα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Μπρούνο αφήνοντας έτσι την ομάδα του με δέκα παίχτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Μετά και την αποβολή του Χούμπτσεφ ο Ατρόμητος έδειξε ακόμη περισσότερο την ανωτερότητά του στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας ξανά στο 73' όταν ο Μπρούνο από τα δεξιά έκανε μια ωραία συρτή σέντρα με την μπάλα να φτάνει στον Βασιλακάκη το σουτ του οποίου όμως εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Το κερασάκι στην τούρτα για την μεγάλη νίκη του Ατρομήτου επί των Λαρισαίων έδωσε στο 85' ο Ουγκράι, ο οποίος μετά από ασίστ του Μάντσον έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον κάνοντας έτσι το τελικό 2-0 με την Λάρισα πλέον να βρίσκεται σε πολύ κακή βαθμολογική αλλά και ψυχολογική κατάσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (87' Νάτσος), Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (78' Μούτζακιτς), Μάντσον, Μπρούνο, Κουλούρης (83' Κωτσόπουλος), Ουγκράι

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Σαχίτι (46' Λεοζίνιο), Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ (46' Πίτι), Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Κούνιτς (80' Μπαργκάν)

Σχόλια