10 facts της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague


Ολοκλήρωση της 4η αγωνιστική της SuperLeague και τα 10 facts που κρατήσαμε είναι τα παρακάτω.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη


  1. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι οι μόνες ομάδες που μετράνε μόνο νίκες αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχουν 15 βαθμούς! 13 έχει ο ΠΑΟΚ και 9 ο Παναθηναϊκός.
  2. Ο Άρης έχει πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα.
  3. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά το «κόμπλεξ των Τεμπών». Μετά την Κυριακάτικη νίκη του στο Φάληρο, μετράει πλέον 40 νίκες επί του Ολυμπιακού.
  4. Η ΑΕΚ παραμένει ομάδα του over μετά το 0-3 επί του ΟΦΗ. Το ισχυρότερο όπλο που διαθέτει, ωστόσο, είναι ο προπονητής της.
  5. Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της σεζόν έως τώρα. Ειδικά μετά το 0-2 οι παίκτες του Απόλλωνα δεν έδειχναν την παραμικρή διάθεση να διεκδικήσουν το οτιδήποτε.
  6. Ο Ολυμπιακός περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος σε ένα κρίσιμο σημείο όπου ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα. Το βάθος του πάγκου και η πειθαρχεία του προπονητή, ίσως, να είναι το κλειδί για τη συνέχεια και την ανάκαμψη των Πειραιωτών.
  7. Ο Πανιώνιος, αφού ολοκλήρωσε ένα δύσκολο σερί αγώνων, είναι έτοιμος για ανάκαμψη. Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έχει πολύ καλό υλικό και αναμένεται να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα στην πορεία.
  8. Παιχνίδια του τύπου Λαμία-Ξάνθη, και μάλιστα Δευτέρα απόγευμα, θα είναι για πάντα τα πιο βαρετά της σεζόν!
  9. Ο Ατρόμητος θα μπει σφήνα στους μεγάλους και φέτος.
  10. Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια είναι ικανός να καθαρίσει παιχνίδια με ομάδες δεύτερης ταχύτητας, τα παιχνίδια που παραδοσιακά του έκαναν ζημιά.


Σχόλια