10 facts της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague


Ένα ντέρμπι χωρίς νικητή, συνέχεια στο αήττητο για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, μάχες στην ουρά, έντονες διαμαρτυρίες και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία υπήρξαν στην έκτη «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

  1. ΑΕΚ και Ολυμπιακός αλληλοεξοντώθηκαν και κερδισμένος από αυτό ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ ανταπεξήλθε στις αρκετές απώλειες και έσωσε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.
  2. Ο ΠΑΟΚ, εφόσον πέρασε τα ντέρμπι με νίκες αλλά και χωρίς να δεχτεί καν γκολ, μοιάζει άτρωτος και συνεχίζει το σερί του.
  3. Πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζει να κάνει ο Ατρόμητος.
  4. Οι «μπέμπηδες» του Παναθηναϊκού είναι αποτελεσματικότεροι από πολύ ακριβότερα ρόστερ των πρασίνων των προηγούμενων χρόνων.
  5. Η χειρότερη διαιτησία της φετινής SuperLeague είναι γεγονός και έγινε στο ματς της Ξάνθης με τη Λάρισα. 12 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες έδειξε ο Λάμπρου ενώ το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ της Ξάνθης από το εύστοχο πέναλτι του Γέντρισεκ.
  6. Η ισοπαλία της Λαμίας με τον ΟΦΗ κράτησε και τις δύο ομάδες πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και η συνέχεια και των δύο αναμένεται πολύ δύσκολη.
  7. Η περίοδος Σεπτέμβριος-Οκτώβριος είναι η ιδανικότερη και φέτος για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς και με μία πολύ ισχυρή έδρα.
  8. Ο Άρης συνεχίζει να παίζει καλά ακόμα και όταν δε νικάει.
  9. Η «μάχη» για την Ευρώπη θα έχει πολλούς ανταγωνιστές μέχρι το τέλος. Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη αλλά και ο Αστέρας(!) θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την πεντάδα.
  10. Ο Αλέξης Κούγιας μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει ο πρωταγωνιστής της αγωνιστικής με τις δηλώσεις του.


Σχόλια